Trendi vagy és menő? 5 tipp és a fürdőszobád is az lesz!

A fürdőszoba az a hely, ahol a legtöbb ember a nap első és utolsó perceit tölti. Tudva ezt, rögtön beláthatjuk, hogy a vizesblokk hangulata meghatározó az egész lakás szempontjából. Sőt meghatározza az egész hangulatot, amivel elkezded vagy befejezed a napod. De milyen legyen a fürdőszoba padlója? Milyen csempe legyen? Milyen mosdókagyló? Inspiráció és trend 2017/18-ban itt, a Westfalia blogján. Legyen a Te fürdőszobád a divatosabb és a leghangulatosabb!

Jöjjön tehát az 5 tipp csempére és padlólapra!

  1. Mintás padlót minden fürdőbe!

A fürdőszoba hátterébe vesző padlóburkolatok ideje lejárt, ma már minden újlakás fürdőszobájába mintás padlóburkolatot illik rakni. Legjobb, ha kézművesnek és iparosmunkának látszik, az se baj, ha kissé antikolt. Meghatározó színek: kék, szürke.

  1. Metrócsempék mindenütt!

Az egyre hosszabb és keskenyebb metrócsempék nemcsak a konyhákat hódították meg, de letartolták a fürdőszobai burkolatok piacát is. Metrócsempéből már hatalmas a választék, és se felújítani, se újlakást építeni nem érdemes ma már nélküle. Meghatározó színek: fehér, szürke, zöld.

  1. Színes mozaikkal az otthoni spa élményért!

Jó, persze, a mozaik jolly joker, ami mindig trendi volt, van és lesz, de 2017-ben újra felfedezték maguknak a belsőépítészek, mert szép és praktikus, felrakása pedig a mai technológiával semmivel nem bonyolultabb, mint bármely más hidegburkolaté. Lehet üveg, tükör vagy metálfényű, mindenképpen szupertrendi. Meghatározó színek: kék, zöld, színes.

  1. Vertikális csempe, mert nemcsak fekve lehet!

Az igazán 2017-ben bejött metrócsempe-forradalom hozta magával a vertikáliscsempe-ősrobbanást, amikor az emberek rájöttek, hogy a hosszú és keskeny burkolólapok állítva is jól mutatnak. Mi az, hogy?! Egyszerűen zseniálisan néznek ki, legyenek fényes vagy matt felületűek. Az igazán trendi 2018-ban a kifejezetten keskeny és magas lesz!

  1. Kávészínű fürdő? Naná!

A kékek, zöldek és élénk narancsok mellett a földes tónusok is igazi feltámadásra leltek, a csokoládébarna ugyanis nemcsak a padlón, de a falakon, sőt a szanitereken is nagyszerűen mutat, főleg ha kávészínnel, kapucsínószínnel és tejszínnel kombináljuk. Meghatározó színek: barna, szürke.