A jövő társasháza: ismerd meg a Westfalia szupermodern megoldásait!

Gőzerővel haladnak a befejezés felé a Westfalia környezetkímélő, energiatakarékos lakásai, melyekre zöld hitel is igényelhető. Kíváncsi vagy innovatív műszaki megoldásainkra és korszerű extráinkra? Olvass tovább, és tudj meg többet társasházunk exkluzív kialakításáról!

Energiatakarékos hűtő-fűtő rendszerek

A belső terek fűtését, hűtését és a használati melegvíz előállítását megújuló energiát hasznosító hőszivattyús berendezések biztosítják. A társasház saját, A+ osztályú, energiatakarékos hőközponttal rendelkezik, így a Westfalia lakásaiban a fűtés független a közüzemi szolgáltatóktól. A hőközpont elemei mellett a tetőn találhatók a használati melegvizet adó tartályok is nagy teljesítményű elektromos fűtőpatronokkal felszerelve, melyeknek köszönhetően akár mínusz 25 fokos extrém hidegben is problémamentes az épület melegvízellátása. A lakásokban nincsenek radiátorok, fűtőtestek, légvonat vagy zajos klímaberendezések: a mennyezetbe épített hűtő-fűtőrendszerek és a hidegburkolatú helyiségek padlófűtése minden szobában egységes hőmérsékletet teremt, és egyénileg szabályozható. A Westfalia korszerű hűtő-fűtő rendszere lehetővé teszi a lakásonként elszámolható fogyasztást: minden lakónk pontosan annyit fizet a hőenergiáért, amennyit valóban elfogyasztott.

Hatékony hőszigetelés és prémium nyílászárók

Az egységes, kellemes hőmérsékletet és az energiatakarékosságot támogatják a kiemelkedő minőségű hőszigetelési megoldások és a hőszigetelt nyílászárók is. A külső falak 20 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelést kapnak, a lakások közötti válaszfalak pedig 30 cm vastag mészhomok blokkból épültek, melyek nemcsak a hőszigetelést biztosítják, de kimagasló hanggátló tulajdonságuk is van. A Westfalia lakások prémium minőségű, háromrétegű hő- és hanggátló üvegezésű, párazáró Schüco Living nyílászárókkal rendelkeznek a külső és belső homlokzatokon. A lakások bejárati ajtaján ötpontos biztonsági zár, az ablakokon elektromosan állítható redőnyök vannak.

A műszaki berendezéseken túl

A Westfalia nemcsak belső megoldásaiban innovatív, de a dizájn terén is kiemelkedő: külső homlokzatát időtálló, sötétbarna Tondach kerámiaburkolat fedi, melynek köszönhetően a társasház első pillantásra kitűnik a környék épületei közül. Ingatlanportfóliónkban nagycsaládosok számára is tökéletes, 60 négyzetméter feletti, CSOK-kal és zöld hitellel megvásárolható lakásokat is kínálunk. Minden lakásunk rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, lakóink kényelmét emellett gardróbszoba, többszintes belső kert, biciklitároló és teremgarázs biztosítja. Ha nem hiszed, gyere és nézd meg a saját szemeddel – időpontegyeztetés után lakásaink bármikor bejárhatók!