Beruházó: Editus Alapkezelő

Az EDITUS menedzsment csapatának tagjai együtt több mint 60 év banki, pénzügyi és ingatlanpiaci tudással, valamint tapasztalattal rendelkeznek. Együtt vagy külön, de aktívan részt vettünk az elmúlt évek legnagyobb budapesti irodai, retail és ipari ingatlan tranzakcióiban.

Feladataink ellátás során mindig bizalmi pozíciókat töltöttünk be, ahol megtanultuk „mások pénzének” a kezelését magas színvonalon, átláthatóan, a nemzetközi sztenderdek szerint ellátni, legyen ez akár banki treasury, alapkezelői vagy tanácsadói pozíció.

Csapatunk jelentős szakmai múltjának köszönhetően kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk, mind befektetői, mind szolgáltatói oldalon. Egymás ismerete és tisztelete a garancia nálunk a kiváló csapatmunkára. Az Alapkezelő tulajdonosi háttere stabil, megbízható, és így megadja cégünk számára a kellő pénzügyi biztonságot, valamint a független, önálló működés és a szükséges gyors döntéshozatal lehetőségét.

Vezérelvünk, hogy a megcélzott ingatlan és kockázati tőkealapok vonatkozásában kreatív, úttörő és egyedi stratégiákat, termékeket és megoldásokat kínáljunk, működésünk pedig mindvégig transzparens, prudens és etikus legyen.

Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi befektetési és ingatlanpiac számtalan lehetőséget kínál. Célunk, hogy új, specializált, ügyféligényre szabott termékekkel jelenjünk meg a magyarországi befektetési alapok piacán és azon keresztül váljunk a befektetői piac ismert és elismert szereplőjévé.

Az EDITUS Alapkezelő csapatának szakmai kompetenciája, elhivatottsága és pro-aktív szemlélete olyan értéket tud teremteni a magyar befektetői piacon, amely ügyfeleink, partnereink számára kimagasló elégedettséget, illetve hozamot eredményez.

A végrehajtásban méretünkből, hátterünkből és hozzáállásunkból fakadóan hatékonyak, rugalmasak és gyorsak vagyunk.

 

Építési vállalkozó: Schilling és Társai Kft.

Küldetésünknek tekintjük, hogy az építőipar ágazatában mindig teljeskörű szolgáltatással tudjunk megrendelőink rendelkezésére állni. Az elmúlt közel 30 év során tudatosan fejlesztettük személyi állományunkat, eszközeinket és partneri kapcsolatainkat annak érdekében, hogy az egyre növekvő piaci elvárásoknak a lehető legnagyobb mértékben meg tudjunk felelni.

A fejlesztés során – a klasszikus vállalatépítési modell helyett – arra fektettük a hangsúlyt, hogy cégünk vezetőségének irányítása és szervezése mellett, olyan magasfokú szakmai felkészültségű kivitelezői bázis jöjjön létre, amely az adott feladatot a leghatékonyabb és leggazdaságosabb formában tudja megvalósítani.

Ennek a folyamatnak az eredménye, hogy cégünk magasépítési és szakipari területen többszáz fős társvállalkozói kivitelezői kört képvisel, ahol a tagok ugyan jogilag önállóak, valójában kapacitásuk döntő hányadát cégünk generálkivitelezései, illetve fővállalkozásai kötik le.

Ez a konstrukció – saját központi anyagbiztosítás mellett – egyrészt kedvező vállalkozási árszintet, másrészt nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé. Az évek során konkrét kivitelezői tevékenységünk komplex mérnöki szolgáltatásokkal bővült, ami így ma a megrendelői igények közös megfogalmazásától a megvalósításig minden fázisra kiterjed.

Személyi állományunk döntő részben szakirányú felső- és középfokú végzettségű szakemberekből áll (létesítmény felelősök, építésvezetők, előkészítők stb.).

Technikai felszereltségünk, illetve eszközeink generál szerepünknek megfelelően egyrészt a felvonulási melléklétesítményeket (iroda-, öltöző- illetve raktárkonténerek, erőátviteli berendezések, építési gyorsfelvonók), homlokzati állványrendszert, másrészt a szokásos kisgépparkot jelentik.