Vételár 20%

Az elsőszerződés megkötésével egyidejűleg

Vételár 80%

A műszaki átadás-átvétellel egyidejűleg

 


Az utolsó, hitelből kívánt vételárrészlet fedezése a végleges Használatbavételi Engedélyt követően esedékes.

Ismerd meg általunk lakásvásárlási lehetőségeidet!

Egyedi kamatkedvezménnyel és személyre szabott ajánlattal segítünk a hitelek és támogatások útvesztőjében eligazodni. Az Otthonteremtési Program keretében számtalan állami támogatásra lehetsz jogosult, amennyiben új építésű ingatlant vásárolsz!

Zöld hitel

Bizonyára hallottál már Te is a zöld otthon hitelről, ami kifejezetten olyan energiahatékony új építésű ingatlanokra igényelhető kedvező 2,5%-os kamattal, mint a WESTFALIA. A zöld hitel akár össze is vonható egyéb támogatásokkal mint CSOK, OTEK ( 0% fix kamatozású otthonteremtési kamattámogatott hitelre és ÁFA visszaigénylés. A részletekről érdeklődj a Westfalia-nál!

CSOK

Már egy meglévő gyermek vagy vállalt gyermek esetén 600 000 forint CSOK-ra igényelhető, de ennek köszönhetően az új építésű ingatlan 5%-os ÁFÁ-ját is visszaigényelheted, továbbá a CSOK-ot igénybe vevő vásárlóknak vagyonszerzési illetéket sem kell fizetni, ami a vételár 4%-át jelentené.

Ha ezeket a kedvezményeket összesítjük több millióval olcsóbban juthatsz lakáshoz.

  • Két meglévő vagy vállalt gyermek esetén a fenti kedvezményeken felül 2 600 000 forint CSOK-ra, továbbá 10 000 000 forint összegű 3% fix kamatozású otthonteremtési kamattámogatott hitelre lehetsz jogosult
  • Három meglévő vagy vállalt gyermek esetén a fenti kedvezményeken felül 10 000 000 forint CSOK-ra, továbbá 15 000 000 forint összegű 3% fix kamatozású otthonteremtési kamattámogatott hitelre lehetsz jogosult

Babaváró

Amennyiben nincs elegendő önerőd az ingatlan megvásárlásához, javasoljuk a babaváró hitelt, ami kamatmentes és 10 000 000 forint összegig igényelhető.

A fenti állami támogatáson és államilag kamattámogatott hiteleken felül lehetőség van minősített fogyasztóbarát lakáshitel igénybevételére egyedi kamatokkal és kiemelt kedvezményekkel, mint például elő- vagy végtörlesztés lehetősége, egyes banki költségek visszatérítése, elengedése.