Inspirációra van szükséged a lakásod kialakításához? Ezeket a dizájnereket figyeld!

Van az úgy, hogy fogalmad sincs, hol kellene kezdeni. Van az is, hogy csomó ötleted van, de egyáltalán nem áll össze egy szerves egésszé. És van, hogy tudni szeretnéd, az elképzeléseid és a trendek mennyire összeegyeztethetők. Kövesd ezeket a dizájnereket és sokkal könnyebb lesz kialakítanod új otthonod és élettered.

@em_henderson

A majdnem 670 ezer követővel büszkélkedő Emily igazi igazodási, sőt kiindulási pont akkor is, ha újlakást rendezel be, de akkor is, ha már berendezett otthonodat szeretnéd feldobni. Instagramján nemcsak olyan lenyűgöző belsőtereket találsz, amelyeket ő tervezett, de rengeteg tippet és trükköt, amit hazavihetsz, hogy saját tereidben hasznosíts. Ráadásul a történetei elég mulatságosak és szórakoztatóak.

@fiona_michelon_stylist

Bátor színhasználat, élénk tónusok és a kortárs dizájn iránti ízléses elkötelezettség jellemzi a lakberendezés mellett szabadúszó stylistként és életmódtanácsadóként is dolgozó Fiona feedjét. Nemcsak inspirációt lehet innen meríteni, de szinte minden általa használt tárgy és technika elérhető áron beszerezhető, emellett elég sikkes is.

@janeledgerinteriors

Jane Ledger ausztrál belsőépítész Instagramja nemcsak természetes és praktikus ötletei, de lenyűgöző kompozíciós készsége miatt is kihagyhatatlan. Inkább visszafogott, pasztell színekkel operál, de földközelisége meglepően gazdag és sokrétegű: minták, felületek és természetes fények tobzódnak itt, amelyek egy igazán megkapó egésszé állnak össze.

@sun.soul.style

Hogyan tegyünk mindennapi tereinket rendkívülivé? Erre az egyszerű és mindenkinek fontos kérdésre ad nagyon is használható válaszokat ez a csatorna, ami a San Franciscó-i illetőségű Christina Higham keze munkája. A dizájner az időtlen klasszikusok és a váratlan megoldások rendkívüli elegyét hozza el nekünk, belső terei leegyszerűsítik a bonyolultat és feleslegessé teszik a további kérdéseket. Ráadásul magáról is posztol és nagyon cuki.

@biggerthanthethreeofus

Ashley blogger, története négy évvel ezelőtt azzal kezdődött, hogy férjével megvásároltak egy böhöm nagy régi házat, amit aztán főként DIY-módszerekkel újítottak föl és rendeztek be újra. A blog neve is családjára (férje, fia és ő maga) utal, hangvétele is személyesebb. Szuper inspiráció nagyobb terek berendezéséhez és persze rengeteg pozitív energiát ad.

@homeyohmy

A Los Angeles-ben élő és dolgozó, de ázsiai illetőségű Amy Kim a klasszikus fekete-fehér színkombinációból indul ki, amit új, stílusos magasságokra emel, a klasszikus minimalizmust egyesíti a hygge elemeivel, mindezt megspékelve a skandináv dizájn és a DYI iránti elkötelezettséggel és remek ízléssel. Blogján mindig a hétköznapi használhatóság verseng a formabontással, az egészet pedig csendes életöröm hatja át. Inspirálódni igazán remek hely.

@lexiwestergard_design

Lexi Westergard egy modern full-service lakberendező céget vezet Arizonában. Melegség, megbízhatóság és kényelemre törekvés hatja át a munkáját. Azok számára jó kiindulópont, akik a magaséletet szeretnék keverni az otthonossággal. Hivogató terek, gyönyörű anyaghasználat, minőségi kivitel jellemzi.

 

 

Te egészen más tervezőket követsz? Esetleg neked is van egy lakberendeződ, akit ajánlanál másoknak? Írd meg nekünk kommentben, mi pedig szívesen kibővítjük a listát!