Általános tájékoztatás

A honlap illetve annak teljes tartalma, azaz az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése az LP 1-3 Projekt Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 12., cégjegyzékszám: 01-09-995192, adószám: 24198172-2-41, a továbbiakban: LP 1-3 Projekt Kft.) kizárólagos tulajdona, azok rendelkezése, illetve szerzői jogi védelem alatt áll.

Szerzői jogok, illetve felelősségkizárás

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre, grafikákra) az LP 1-3 Projekt Kft.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Az LP 1-3 Projekt Kft. által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges. Minden e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A honlapon megjelenített információkat az LP 1-3 Projekt Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, a megjelenített információk, illetve adatok kizárólag az LP 1-3 Projekt Kft. előzetes írásbeli engedélyével használhatóak fel. Az LP 1-3 Projekt Kft. törekszik a honlapon található adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmilyen szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége, érvényessége vagy teljessége tekintetében. Az LP 1-3 Projekt Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal látogatója annak tartalmát kizárólag személyes, nem üzleti célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) akármilyen más célra részben vagy egészben történő másolása, terjesztése, használata vagy közzététele (akár on-line vagy nyomtatott formában) tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban.

Az LP 1-3 Projekt Kft. nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, az LP 1-3 Projekt Kft.-n kívülálló okból történő megváltoztatásáért. Az LP 1-3 Projekt Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó károkért. Az LP 1-3 Projekt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen internetes kapcsolódást (linket, hivatkozást) létrehozni. A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. Az LP 1-3 Projekt Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

Védjegy

Az LP 1-3 Projekt Kft. partnereinek weboldalon esetlegesen megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon. A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jogosultja jogosult.

Kapcsolódó honlapok

Az LP 1-3 Projekt Kft. weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az LP 1-3 Projekt Kft. weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az LP 1-3 Projekt Kft. valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta. Az LP 1-3 Projekt Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az LP 1-3 Projekt Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az LP 1-3 Projekt Kft. haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgári jogi, büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású.

A Jogi Nyilatkozat megváltoztatása

Az LP 1-3 Projekt Kft. fenntartja a jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.