Keressük az Év Pályakezdő Lakberendezőjét: álmodj meg egy lakást a Westfaliában!

Te hogyan rendeznéd be egy híres magyar vlogger lakását? Jelentkezz a Lakberendezők Országos Szövetségének pályázatára, mutasd meg, mit tudsz, és robbantsd be a karriered egy komoly szakmai sikerrel! Ne habozz, a legjobb alapokra épülhetnek az ötleteid, a lakást ugyanis a Westfalia zöld társasházban kell megtervezni.

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) és a Westfalia története nem először fonódik egybe: társasházunk minden leendő lakójának ingyenes konzultációt biztosítunk a LOSZ szakembereivel. Nagy örömünkre emellett részt vehetünk egy olyan projektben is, amely a jövő lakberendezőit szólítja meg. A LOSZ idén is nyílt pályázatot hirdetett, melyben az év pályakezdő lakberendezőjét keresik. Az idei megmérettetés azért különleges számunkra, mert a kiírásban szereplő, berendezésre váró ingatlan a Westfalia zöld társasház 704-es lakása.

Adott egy húszas évei végén járó, népszerű magyar vlogger és játékfejlesztő, aki az ideje nagy részét az otthonában tölti. Itt van a stúdiója, itt dolgozik, és itt gyűlnek össze gyakran a barátai is. És adott egy belvárosi, új építésű, zöld társasház, a Westfalia 60 négyzetméteres lakása, mely csak arra vár, hogy igazi millennial legénylakká alakítsd a tulajdonos igényei szerint, a leginnovatívabb megoldásokkal. Dióhéjban ez a feladat, de a teljes kiírásból még több hasznos részlet kiderül! Honlapunkon megnézheted az ingatlan alaprajzát, és azt is megtudhatod, milyen korszerű kialakítása van a Westfalia energiatakarékos, fenntartható lakásainak.

A részvétel díjmentes, a feladat nem is lehetne izgalmasabb, a díjazásban pedig mi is részt veszünk: a Westfalia-különdíj nyertesének megjelenést biztosítunk a felületeinken. A pályázat fődíja egy spanyolországi látogatás a Schneider Electric Connected Living okosgyárában, melyen felül közönségdíj és egyéb különdíjak is átadásra kerülnek.

Felkeltettük az érdeklődésed, vagy ismersz olyat, akit érdekelhet a lehetőség? Nézzük, kik jelentkezhetnek! A LOSZ pályázatán olyan egyéni pályázók vehetnek részt, akik minimum középfokú, folyamatban lévő OKJ-s lakberendező tanulmányokat folytató hallgatók, illetve azok, akik minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettségüket 2018. december 20. után szerezték meg.

A pályázat benyújtásának határideje 2022. január 31. éjfél. A LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2021 teljes pályázati kiírásáért kattints ide! Izgatottan várjuk a terveket, és sok szerencsét kívánunk!