Nem tudtad, mennyivel nagyszerűbb lehet az életed, ha a konyhádat a személyiségedhez választod!

A konyha sok modern otthonban a lakás szíve. Gépház, a házibulik központja, a hétköznapok kifőzdéje és a lusta vasárnapok fő helyszíne. Nemcsak az étel és a bor helye, de kerékagy a családot mozgató tengelyen. Egyszóval: a legfontosabb szoba a lakásban és rengeteget elárul a tulajdonosáról. Épp ezért muszáj, hogy passzoljon hozzád, nemcsak kinézetében, de hangulatában és funkciójában is. Most segítünk, hogy Te is könnyen kiválaszthasd a hozzád illőt.

A klasszikus, ami sosem megy ki a divatból

Hagyományos és elegáns, visszafogott és ízléses, soha nem unalmas. Minden a szeretettel készült, nagyszerű ételekről szól, kipróbált és bevált megközelítéssel. A klasszikus konyha olyan, mint a veteránautó: sosem megy ki a divatból. Attól eltérően azonban, mindennek mindig működnie kell benne. A mai klasszikus dizájnú konyhák a faburkolatok, az örökzöld színek és a megbízható modern készülékek házasításából jönnek létre. Hatékony és takarékos minden szempontból, tiszta és gyors munkát tesz lehetővé. Neked való, ha sokat főzöl.

A praktikus architekturális dizájn

Építészeti felfogású megközelítés, ami a minimalizmust ötvözi a praktikussággal. Minden egyszerű, a dizájn a felhasznált anyagok szépségéből táplálkozik. Magáért beszél: nyitott térrel, természetes felületekkel, kiváló gépekkel. Ez a konyha neked való, ha nem mindig főzöl, de szereted áthívni a barátokat vacsorára, amit aztán még hetekig mindenki emleget majd. Minden használható, minden karnyújtásnyira van és mindenről pontosan tudod, miért kell neked és hogyan akarod használni.

A modernitás talaján

Minden, ami trendi, minden, ami korszerű és ami holnap lesz divatos. Neked való, ha ez a laboratóriumod. Ha nem szakács vagy, hanem tudós. A konyhád a játszótered, ahol új dolgokkal kísérletezhetsz. Okoskészülékek, erős színek, fényes sárgaréz felületek, nagyméretű gázfőző és dupla sütő. Ez a konyha a mindenség számodra, az általad készített fogások meglepőek és pont olyan izgalmasak, mint te magad.

A vidéki életérzés

Az olyanoknak, mint Te, az internetre kötött hűtőgép és a hangvezérlésű mikrohullámú sütő több gond, mint haszon. Minek az neked? Nem mintha le lennél maradva, egyszerűen nincs szükséged ilyesmikre, mert téged csak a nagyszerű étel érdekel. Nyugodt vagy és türelmes. Megadod a módját. A konyhád a komfortzónád, ahová mindig örömmel lépsz be. Kényelmes és mindig tele elképzelhetetlen finomságokkal. Sok a tárolóhely, hogy ne kelljen gyakran bevásárolni, mindig fel legyél készülve, ha jobban tetszik nem kimozdulni, vagy ha átjönnek tesódék. Otthon, édes otthon – de a konyhában a legédesebb.

A minimalista

Kimért, élesen körülrajzolt és abszolút sallangmentes – ez vagy Te és a konyhád pontosan ezt tükrözi vissza. Nincsenek csecsebecsék, sem szükségtelen extrák: csak a lényeg. Sarkosan megfogalmazott állítások tere, de nem lélektelen, se nem hideg. Életre kel minden alkalommal, amikor új recepttel, ötlettel, új partik terveit szövögetve lépsz be. Pontosan megtervezett tér, ahol leteheted a névjegyed. Ahol mindenki előtt járhatsz.

Melyik stílus illik hozzád? Mondd el nekünk kommentben!

További tippekért kattints!