Miben segít a lakberendező? 5 dolog, amiért jól jársz, ha profira bízod a lakásod

Egyedi megjelenést szeretnél a lakásodnak? Azt akarod, hogy a berendezés 100 százalékban téged tükrözzön, és illeszkedjen az életmódodhoz? Szeretnéd kihozni a legtöbbet az otthonodból? Bármi is a célod, ha átalakításon gondolkodsz vagy az új életteredet rendeznéd be, hatalmas segítség lehet egy profi lakberendező! Öt nyomós indok, amiért neked is megéri szakemberhez fordulni.

  1. Pénzt és időt spórol neked

Amikor első látásra belezúgsz egy drága bútordarabba, megveszed, és csak otthon derül ki, hogy mégsem passzol a lakásba. Amikor egymás után többször átfestesz egy falat, mert a valóságban nem működnek a megálmodott árnyalatok (pedig a Pinteresten olyan jól nézett ki!)… Ilyen és ehhez hasonló kellemetlen helyzeteket és költséges plusz köröket kerülhetsz el egy profi lakberendezővel. Bár a szakembernek is van megbízási díja, de minél nagyobb a projekt, annál valószínűbb, hogy a befektetett pénz bőven megtérül. Az anyagiak mellett rengeteg időt is spórolhatsz, és mentesülsz a szervezéssel és keresgéléssel járó stressz alól is.

  1. Képzett szakember segítségét kapod

Egy lakberendező évekig tanulta a szakmát, és még ha kezdő is, biztosan volt gyakorlati képzése. Egy tapasztalt szempár pedig olyan részleteket és lehetőségeket lát a térben, ami a laikusoknak biztosan nem tűnik fel. A szakember olyan tervet készít, ami optikailag nagyítja és a lehető legjobban kihasználja teret, ellensúlyozza az adott helyiség előnytelenebb adottságait, például világosabbá tesz egy sötét szobát.

  1. Beszél a „szakik” nyelvén

A kívánságaid megfogalmazásában is szuper segítség lehet egy lakberendező, aki a tapasztalatának hála sokkal hatékonyabban tud a különböző szakemberekkel egyeztetni, mintha egy közvetítő lenne közted és a szakik között. Sőt, nemcsak a kommunikációban segít, de megbízható összeköttetései is lehetnek! Ha például precíz szobafestőt keresel, érdemes megkérdezned a lakberendezőt: szinte biztos, hogy lesz pár tippje, kit érdemes megbízni.

  1. A legjobb informátor

Új trendek, egyedi márkák és kevesek által ismert, különleges beszerzőhelyek – egy lakberendező mindezzel képben van. Így a segítségével sokkal nagyobb rálátásod lehet a lakberendezési piacra, mintha önállóan, a megszokott áruházakból vásárolnál. De van, hogy épp ebben ad zseniális tippet a szakember: talán nem is gondolnál rá, hogy a különleges szobanövény, amit megálmodtatok, pont az egyik barkácsáruház-láncban kapható akciós áron.

  1. Egyedi berendezést biztosít

Egy jó lakberendező teljesen személyre szabott, egyedi stílusú berendezést hoz létre, ami maximálisan kihasználja a tér adottságait, tele van praktikus és korszerű megoldásokkal, és minden részletében illeszkedik a lakója ízléséhez és életmódjához. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy a Westfalia új szerződéskötőinek ingyenes konzultációt biztosíthatunk a Lakberendezők Országos Szövetségének szakemberével. És hogy tovább inspiráljunk: új lakóinkat 10%-os kedvezményre feljogosító MaxCity plasztikkártyával lepjük meg, melyet 2022 végéig lehet felhasználni. Nézz szét még elérhető lakásaink között, és keress minket bizalommal – találjuk meg együtt álmaid otthonát Budapest szívében, egy új építésű, környezetbarát társasházában!