OtthonHoroszkóp! A te csillagjegyedhez milyen szín passzol?

A 2018-as év finoman gazdagabb, de határozottan mélyebb és élénkebb színekkel váltotta fel 2017 lágy pasztell árnyalatait. A különféle plüss és bársony anyagok tovább utalják a lakástextileket, így az összhatás tett egy lépést komolyabb oldalunk felé.

De mit tegyél, ha szeretnél a trenddel tartani, de nem látod még, konkrétan melyik irány és milyen szín felelne meg neked? Bízd magad bátran a csillagokra: mutatjuk a legjobb színeket a horoszkópod szerint!

Kos

Ehhez a tüzes, sokszor szenvedélyes jegyhez remekül illik a vörös. A drágaköves árnyalatok, mint a skarlát és a rubin remekül mutatnak a falon, ha pedig fehérrel és barnával kombinálod, csodálatosan elegáns és kifinomult hatást kelt.


Bika

Ez a földi jel tele van a bolygó energiával, természetes zöld hangulatok illenek hozzá. Mély árnyalatokkal is nyugodtan próbálkozhatsz: a smaragdzöld tökéletes választás a kanapé vagy  a szőnyeg színének, ha még használsz ilyet, ágytakarónak is remek. De ne félj attól se, hogy feltedd a falra vagy átfesd a régi komódot, mert ezeken is szuperül mutat.


Ikrek

Az ikrek kiválóan alkalmazkodó, barátságos és társasági lény, amelyet gyakorta mind a sárga, mind a zöld színnel hírbe és összefüggésbe hoznak. Kiváló ötlet a kettőt összekeverni és a citrines árnyalatok felé pillogni. Mindenhol jól mutat, a falon, a szófán vagy aki kevesebbel is beérni, néhány díszpárnával vagy függönnyel is becsempészheti.


Rák

Intuitív, szentimentális, mégis mély csillagjegy. Lilás árnyalatok, mint az ametiszt illenek hozzá. 2018-ban már ezek is nyugodtan feltehetők töményen a falra, nem kell szerénykedni, halványítani, világosítani. Gondoljunk a drágakövek csillogására, azt próbáljuk utolérni a színekkel!

Oroszlán

Természetesen a ragyogó arany, óarany, borostyán, méz nem maradhatnak el ennek a sugárzó és napos jegy képviselőinek otthonából. Bátran indulj el a plüss szófák, antik tömörfa bútorok, csillogó olajfestett falak világába, amikor odaérsz, elragadónak fogod találni az eredményt.


Szűz

Buja, kék alapú zöldek: tökéletes kombináció a szűz földben gyökerező energiájához és nyugodt természetéhez. Nyugodtan kenjük a falra, nem lesz komor egyáltalán: kombináljuk fehérrel, világos padlóval, és semmiképp ne felejtsük el a nagy, zöldlevelű dísznövényeket.


Mérleg

A csillagjegy tele van friss energiával, így remekül passzol hozzá a jadezöld belsőtér. Nem kell félni tőle, falon, festett bútorokon, ablakkereteken és lakástextileken vagy kárpitozott ülőalkalmatosságokon is szuperül néz ki. Persze legjobb, ha ezek közül csak egy kategóriát választunk, a többit pedig világos árnyalatokkal oldjuk meg.


Skorpió

Ez az extrémitásokba hajló, kedves-bús, szenvedélyes ember heves érzelmekre képes. Illik hozzá a rubinvörös, akár a nappali faláról, akár egy külön szobáról van szó. A hálószobában mindenesetre kerüljük az ilyen erős színeket, egyébként funkciótól függetlenül bárhol be lehet vállalni.

Nyilas

Élénk, optimista és szabadságérzettől vezérelt vagy, a rákhoz hasonlóan hozzád is remekül illik akár a drágaköves tónusú, akár a bársonyszerű fénylő, erőteljes lila. Ha nagy felületre teszed, a többi dolgot inkább természetes világos tónusúra érdemes hangolni, a fenyőszínű padló és a krémszínű szőnyeg jó választás, akárcsak a fehér bútorok.

Bak

Megbízható, stabil lelkiállapotodhoz a tintakék, a zafír és az azúr mind-mind remekül megy, akár együtt is. Megnyugtató mély tengerkékkel ellensúlyozva élénkebb lilákat is meg lehet próbálni, de a túl nagy kockázatvállalás nem a te stílusod. Ne feledkezz meg a növényekről sem, a nagy zöldek élénksége szépen párosul a színeidhez. Vágott virágból fehéret válassz.

Vízöntő

A vízhordók jegye intellektuális és önfeláldozó. Jól teszi, ha idén alámerül a kék tengerek színében, és akvamarin árnyalatokkal dekorálja otthonát. Gazdagon, nem csak ímmel-ámmal, szép élénken és nagy felületeken alkalmazva a kéknek ezt a talán legszebb és leginkább természetközeli árnyalatát. Bátran, akár falon, akár bútorokon.


Halak

Mélyvizeken evezel, ha az érzelmekről van szó. Sőt, lubickolsz bennük. Az ásványi tónusú tengerzöld kiválóan illik hozzád. Az érzékeny és empatikus halak megérdemli, hogy olyan térben éljen, amely egyensúlyban van azzal, ahogyan ő maga érez.