Imádod a skandináv stílust? Ezt a 9 oldalt mindenképp kövesd Instán

A legjobb inspirációkat az otthonunk berendezéséhez képekből meríthetjük, és bármilyen stílusról legyen is szó, szerencsére az internet tele van velük. Most a skandináv stílus híveinek mutatunk 9 lélegzetelállító Instagram-profilt, amit érdemes még ma bekövetniük.

https://www.instagram.com/scandinavianhomes

A neve lényegre törő és magáért beszél, lenyűgöző skandináv otthonokat láthatunk a fotóikon. Érdemes innen ötleteket ellesni, mert jóval többet mutat a ragyogóan fehér lakásbelsőknél: segítség lehet, ha fel akarjuk dobni harmonikus színekkel és anyagokkal.

https://www.instagram.com/ettrumtill

Katarina Matsson, a svéd ELLE magazin tartalomigazgatójának Instagramján keresztül egyszerre nyerhetünk bepillantást egy sikeres nő mindennapjaiba, és láthatunk igényes és gyönyörű lakásbelsőket.

https://www.instagram.com/elisabeth_heier

Elisabeth Heier egy osloi belsőépítész dizájner, aki magáról úgy fogalmaz, hogy képes történetmesélő. Az Instagram-oldalán ennek megfelelően pillanatképekkel találkozunk, amelyek egy szegletét mutatják be egy-egy lenyűgöző lakásbelsőnek. És időnként utazós képei is feltűnnek!

https://www.instagram.com/krickelin

A svéd Kristin lagerqvist az FGL Store nevű divatüzlet alapítója, blogger, akinek az életét a bűbájos Instagram-oldalán keresztül követhetjük. A mindennapjainak dokumentálása mellett olyan elragadó képek tűnnek fel, amelyek inspirációt jelenthetnek a számunkra is az otthonunkba.

https://www.instagram.com/annaleena.interiors

Anna Leena Leino lakberendező, dizájner és tervező. Igazán egyedi megoldásai vannak, saját tervezésű bútoraival és dísztárgyaival találkozhatunk az Instagramján, amelyeket akár a saját stúdiójából is megrendelhetünk.

https://www.instagram.com/fotografanders

Anders Bergstedt fotográfus munkájával kapcsolatos fényképeket tesz ki az Instagram-oldalára. Varázslatos, mesebeli hangulatú fotói közül jónéhány beltérben készült, és ezek mindig tartogatnak valamilyen apró ötletet, amit szívesen látnánk a saját otthonunkban.

https://www.instagram.com/alvhem

Az Alvhem megszállottja a stílusos otthonoknak, ennek a dizájnercégnek az Instagram-oldala a legmodernebb és legtrendibb otthonokról készült fotókkal van telepakolva, amelyek egyszerűen csak gyönyörűek.

https://www.instagram.com/johannabradford

Johanna Bradford az idén elnyerte az ELLE magazin legjobb lakberendező dizájnernek járó díját. A Frukostfolket alapítója, blogger és tanácsadó. Instagram-oldalán keresztül bepillantást nyerünk az életébe, és elleshetjük, hogy az otthonát milyen csodálatos stílusérzékkel, kreatív trükkökkel rendezte be.

https://www.instagram.com/styledbyemmahos

Emma Fischer egy svéd lakberendező dizájner, akinek az Instagram-oldalán lélegzetelállítóan szép skandináv stílusú lakásokat láthatunk, abból klasszikus fajtából, amelyért mindannyian rajongunk.

Kihagytunk valamit? Tudsz jobbat? Írd meg nekünk kommentben!